468x60 Ads

28 Mayıs 2014 Çarşamba

Kıbrıs'a Ne Zaman Gidilir ?


Kıbrıs’a ne zaman gidilir ?

Türkiye’nin güneyinde bulunan bu güzel ada hem dünyadan hem de Türkiye’den pek çok ziyaretçi çekmekte. Yavru vatan olarak da bildiğimiz bu ülkeye tur operatörleri 2-3 günlük paket turlar düzenlemektedir. Kıbrıs’taki otellerin standartların yüksek olması ve ana vatana yakınlığı nedeniyle Türk vatandaşları için Kıbrıs son zamanlarda çok ideal bir tatil noktası haline geldi. Peki Kıbrıs’a ne zaman gidilmeli?

Kıbrıs’ta Akdeniz İklimin hüküm sürmesi nedeniyle yazlar kurak ve çok sıcak,kışlar ise ılık ve nemli geçmekte. En soğuk aylarda sıcaklığın 15-20 derece dolaylarında olduğu Kıbrıs’ta yaz aylarında sıcaklıklar 45-50 derecelere kadar çıkmakta. Sıcaklıkların yaz aylarında çok yüksek olması nedeniyle  tatil yapmak isteyen kimselerin ilkbahar ve sonbahar aylarında Kıbrıs’ı tercih etmeleri daha uygun olur düşüncesindeyiz. Tatillerini bu aylara denk getiren ziyaretçiler gündüz saatlerinde Kıbrıs’ı daha rahat gezebilir ve Kıbrıs’ı daha yakından tanıma fırsatına erişebilirler.
Yaz aylarında Kıbrıs’ı tercih edecekler içinde güzel tatil olanakları sunulmakta. Magosa ve Girne sahillerinde yer alan beş yıldızlı otellerde mükemmel vakit geçirebilirsiniz. Bu büyük komplexlerde sizlere sınırsız olanaklar sunulmaktadır.

Her mevsim gelindiğinde farklı güzellikler görebileceğiniz bir yer olan Kıbrıs’ı keşfetmek çok kolay. Yapmanız gereken tek şey paket bir tur satın almak. Size bu konuda destek verecek olan Anı Tur’a gelerek bu ilk adımı atın deriz.




0 yorum:

Yorum Gönder