468x60 Ads

30 Mayıs 2014 Cuma

Kıbrıs Erken Rezervasyon Fırsatları

Yoğun bir çalışma yılının ardından tatil yapmak herkesin hakkı. Güzel bir otelde tatil yapmak ise artık çok da maliyetli değil. Erken rezervasyon fırsatları sayesinde aylar öncesinden istediğiniz otelde yerinizi ayırtarak uygun fiyat ve ödeme seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. Yaz aylarında otellerin fiyatları yükseleceğinden şimdiden erken rezervasyon yaptırmak faydanıza olacaktır.

Kıbrıs güzel kumsalları, masmavi denizi, mükemmel koyları ile son yıllarda yıldızı yükselen bir tatil yeri. Altın Kumsal, Çıkarma Koyu ve Sunsetgibi birbirinden güzel plajlara sahip Kıbrıs’ta mükemmel bir tatil için her olanağı bulabilirsiniz. Anı Tur’un uçaklı paket turları ile şimdi Kıbrıs’ı keşfetmek daha da kolay. Bir önceki yazımızda  ‘’ Kıbrıs Gezilecek Yerler’’ adlı makalemizi de okumanızı tavsiye ederiz.

Kıbrıs Erken Rezervasyon Otelleri ile konforlu ve huzurlu bir tatil yapmak mümkün. Bu otellerden biri olan Nuhun Gemisi Deluxe Otel Kıbrıs’ın en gözde turizm bölgesi Bafra’da bulunmakta. Özel kumsalı, güler yüzlü hizmeti, ayrıcalıklı restoranları ile bir tatil için ne gerekiyorsa bütün her şeyi bu otelde bulmak mümkün. Bu otelde ayrıca Türkiye’den gelen sanatçıların özel programlarına da sezon içinde katılabilirsiniz.

Kıbrıs Erken Rezervasyon Otellerinden bir diğeri ise Cratos Premium. Yenilenmiş makineleri ile mükemmel bir casinoya sahip olan Cratos aynı zamanda güzel bir plaja da sahip. Girne şehir merkezine yakın olması ve çok modern bir şekilde donatılmış odaları ile tercih edilmeyi bekliyor.


Senenin on iki ayı farklı güzellikler görebileceğiniz Kıbrıs’ta tatil yapmak için erken rezervasyon fırsatlarını takip edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder